مزایا و معایب نان صنعتی اتوماتیک

نان یک محصول مصرفی است که از قدیم در سبد خانواده ها وجود داشته است. علاوه بر ارزش غذایی که دارد، مردم ارزش ویژه ای برای آن قائل هستند. با گذشت زمان، صنعتی شدن شهر ها و افزایش جمعیت میزان مصرف نان و تنوع نان نیز زیاد شد. در نتیجه الگوی تولید نان و مصرف آن نیز تغییر یافت.
نان صنعتی نانی است که به صورت اتوماتیک بدون دخالت دست، در اندازه های انبوه تولید می شود. نان سنتی نانی است که در کارگاه و نانوایی ها یا در خانه های روستایی توسط انسان با دست تولید می شود.
هر نانی که توسط  دستگاه های ماشینی تولید می شود نان صنعتی اتوماتیک نام دارد مانند نان باگت و لواش و هر چیزی که در تعداد انبوه و با دستگاه تولید می شود.

مزایا و معایب نان صنعتی نسبت به نان های سنتی

مزایا

برای درست کردن نان های صنعتی اتوماتیک به خاطر استفاده از دستگاه، از نیرو های انسانی کمتر استفاده می شود در پی آن پروتکل های بهداشتی بیشتر رعایت می شود. نان های صنعتی اتوماتیک مقدار بیشتری مواد افزودنی مانند: مخمر، شیر خشک و … به خمیر اضافه می شود. در پلاستیک بسته بندی می‌شوند و به دلیل اضافه کردن مواد نگهدارنده، نسبت به نان های معمولی قابلیت نگهداری بیشتری دارند.
در تولید انبوه و صنعتی شدن نان انرژی کمتری مصرف می شود. همچنین نان ارزش غذایی بیشتری دارد زیرا با حرارت غیر مستقیم پخته می شود. هم چنین صنعتی شدن نان باعث می شود انواع مختلفی نان را بتوان تولید کرد.
استفاده از انواع آرد غلات، آرد ذرت، جو و سبوس  فقط به خاطر غنی تر کردن ارزش تغذیه ای نان ها انجام می شود. به خاطر استفاده از افزودنی‌ها مانند آهن، پروتئین و فرایند تخمیر کامل نسبت به نان سنتی، مغذی‌ تر است.

معایب

عدم پذیرش نان صنعتی توسط مردم
لزوم استفاده از نان پروتئین دار نان صنعتی و عدم وجود آرد پروتئین دار در ایران
لقمه پذیر بودن نان های سنتی
کیفیت پایین تر
مقدار بالای اسید فیتیک به خاطر تخمیر زیاد
بدون سبوس بودن نان صنعتی
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *